Friday, September 3, 2010

selongkar

Salam Jumaat tuk semua..
bagi penduduk pantai timur, selamat berholiday dengan aktiviti berfaedah.
jangan mandi sungai lak..batal puasa taw!
pagi ni,ingat nak buat report for my final year project..
tersangkut lak bila bukak folder pictures..

Kerjaku tergendala dekat seminggu sudah.
sebut pasal pictures, kali nih update pasal gambar ma+ayah ku
I took these pictures time praktikal kat JPN 3 tahun lepas.
shhhuhhh...aku curik2 amik pic nih dalam system diorang
hahha..do not have the authority to do that..
kalau tertangkap, masuk ISA aku..
tapi, kecik je kesalahan nih berbanding staf-staf dekat sana tuh..

Kalau you all nak tahu, diorang siap dapat tahu si colan nih ade berapa bini..
ha, income Datuk K berapa sebulan....
gambar Datuk Siti zaman sekolah rendah..
kelakar weih..
Sempat jugak aku godek-godek time tuh..
kalau full name ada, then search je...
keluar lah maklumat peribadi dari zaman dinasour dulu sampai sekarang..
menarik kan..????


Ha, ni pictures ma and ayah ku..
aku kira, yang atas tuh time diorang darjah 6 kot..
pastuh, yang bawah, zaman diorang muda remaja..
you are rocking always ayah!
and ma, always look lovely...ayu gitu..
mana nak tumpah lauk kalau tak ke nasik..
ma borek anak rintik..hikhik..

No comments:

Post a Comment