Saturday, October 18, 2014

Diari seorang PA ;p

Meeting with Client


Jam 3.00 petang, Jumaat waktu meeting dgn unit Pengurusan Risiko JKR. Selaku bini a.k.a personal assistant kpd Mr. Cyberfly selalu di samping nye ke mana shj. eheheh.. Suatu ketika dahulu byk kali pergi meeting tp dgn client bukan dr background gomen. Contohnya YTL company perihal MSC status selaku junior consultant.


Preparation dilakukan terlebih dahulu, dokumen disimpan kemas dlm beg galas Body Glove. Ala-ala budak sekolah ;) Just take note menda yg kne highlight utk amendment project. Alhamdulillah, kami perlu siapkan 3 quotation proposal, by next week kne hantar sebelum Hari Deepavali.


InsyaAllah, kepercayaan mereka kpd kami dan perhubungan yg terjalin ini akan memberikan hasil positif untuk kedua-dua belah pihak for now and the future ;)


PA Mr Cyberfly ini memang xlari dr shoot gambar. Gambar sebagai kenangan kata orang ;)


                                             

                   


Lepas solat Jumaat je kami bertolak ke Kuala Lumpur. 
Kain pelikat xsempat salin ag. hahah.. ;D


Seperti biasa.... ;p





Tgh present system ARMS



Yang baju biru tu bos unit ni... 
ada korang nampak sorg mamat tu curik-curi men hp?heheh..Kantoi!!




Berlari dlm hujan... Sweet moment together ;)

p/s : Mr. Cyberfly setiap kali turun KL, 'serik doh trun KL...mkn jem nanas,strawberi berkilo-kilo sambil telan asap ' ^-^




4 comments:

  1. semua jadi thah..ok la tu kan?heheh..

    ReplyDelete
  2. tu la... yg penting boleh ada disisi suami sokmo, dok gitu... hehe

    ReplyDelete
  3. yup thah!!! we are PARTNER!!! ;)

    ReplyDelete