Tuesday, December 9, 2014

i- City Water World Theme Park

Sempena cuti sekolah ;)


Paling bez time family berkumpul gini.... Oleh kerana anak-anak buahku suka mandi dan bermain air, maka kami ke iCiTy Shah Alam.


Untuk pengetahuan anda, tiket untuk masuk ke Water World Theme Park ini bg pengguna mykad adalah:


Dewasa: RM35
Kanak-kanak below 11 tahun dan mengikut ketinggian : RM25
Baby : Free

Sebarang makanan dari luar tidak dibenarkan masuk. ^-^
Makanan bungkus spt mee goreng dijual RM8. Air tin bergas RM4. 
Ada lagi...tapi xpergi usha plak.

So, pandai-pandaila nak hidup! theheh...

Ini dia gambaran suasana bukan pada hari minggu ye ;) jadi kitorang xperlu tunggu turn nak main dan boleh main berape byk trip. Itu yang bez!! 












Adni kelaparan. tengok tu...hihi
















Xdapat nk join mandi sekali...  xpelah next time insyaAllah ;)








Jeles seyh......... Puak ni mandi sampai biru dan kecut! 
Tak puas-puas mandi kat umah toki ye ;p