Thursday, September 24, 2015

Fam Day Awang Leh 2015

Alhamdulillah ;)

Tarikh : 18-19/9/2015
Tempat : Semarak Bayu Resort and Cafe, Marang.

Syukur ke hadrat Allah sebab akhirnya event tahunan Family Day Awang Leh berjaya juga dilaksanakan. Usaha tuk jayakan sesuatu event bukanlah mudah sebab memerlukan kerjasama semua ahli keluarga.

Syabas dan tahniah kepada semua peserta tahun ini walaupun penyertaan tidak begitu memuaskan hati. Tidak lupa kpd majlis tertinggi iaitu Ac, kak yana, kak long, cik nor dan semua yg berhempas pulas untuk jayakan family day kali ni. 

No words can describe pabila sekecil-kecil usaha, akan memberi impak yang besar pada keluarga besar Awang Leh. Mungkin ketika ini kita xnampak, tunggulah pabila anak-anak cucu kita besar dan masing-masing ada keluarga sendiri. Adakah kita masih lagi boleh berkumpul dan bermesra,gurau senda seperti hari ini??

Sama-sama kita muhasabah diri dan saling nasihat menasihati. Ukhwah sesama kita terhasil dengan berkat kesabaran dan pengorbanan yang perlu dilabur...bukan datang bergolek. 


Gambar untuk kenangan masa depan. ;)

Kebetulan musim ketam... jadi apa lagi, cik abe excited tak sempat salin uniform. Happy betol die ;p

Ketam grill untuk santapan malam bersama ayam tin, jagung bakar, 
nasi goreng dll.Ac, adni aka meklin, acik amar dan acik alanAbang am dengan gaya seorang pro.hehhe..ini adalah ketam ragi...papa to be...Abang kerol kontrol macho..hehhe..gurau jerk!Happy kan kumpul mcm ni...Time ni mama pregnant hero sulong, 38weeks. 
Bersama ma dan ayah ngoh. ;)Acik Alan dan Zara.
Terima kasih semua, panjang umur, jumpa lagi ye! ;)

Akhir sekali, buat renungan semua...No comments:

Post a Comment